Paras hetki päivässä

Paras hetki päivässä on Aallon opiskelijapalveluiden psykologiryhmän podcast, jossa psykologit keskustelevat kahvihuoneessa viihdyttävästi ja rennosti aaltolaisten – ja muidenkin – hyvinvointiasioista.

Podcastissa psykologit miettivät ajankohtaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja, kuten miten saisi etäopiskelun sujumaan paremmin, sekä yleisiä ohjauksessa vastaan tulevia aiheita, kuten motivaation löytämistä, itsensä johtamista tai stressinhallintaa. Kuulet myös miten Aallon opiskelijapalveluiden psykologit huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan.

Podcast sopii sinulle, jos olet kiinnostunut opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvistä psykologian teemoista. Podcast on suunnattu Aallon opiskelijoille ja työntekijöille.

Aallon opinto- ja uraohjauspsykologit löydät osoitteesta opintopsykologi@aalto.fi. Kuulemme mielellämme palautetta ja aihe-ehdotuksia sekä vastaamme mieleesi heränneisiin kysymyksiin!

Lisätietoa Aallon tarjoamista hyvinvointipalveluista : https://www.aalto.fi/fi/palvelut/opiskelijan-hyvinvoinnin-ja-opiskelukyvyn-tukeminen