2: Kierrätysmateriaalien ja kiertotalouden hyödyt yritykselle

Työvaatteita valmistava TouchPoint ja ravintolaketju Hesburger ovat tehneet vuosia yhtestyötä kiertotaloustyövaatteiden ja ravintolakalusteiden kehittämisessä. Podcastissa TouchPointin toimitusjohtaja Noora Salonoja ja Hesburgerin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Heini Santos paljastavat varastokävelyllä syntyneen innovaation ja sen, ketä kiinnostaa millaisia vaatteita ravintolatyöntekijät käyttävät. Noora päätyy pohtimaan myös pandemian tuomia riskejä toimitusketjuissa ja logistiikan kustannuksia. Mukana myös tutkijatohtori Olli Sahimaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. 

Saavutettavuustekstitykset jaksoihin julkaistaan sivulla:
https://www.aalto.fi/fi/podcastit/kuituus